DE VLUCHT NAAR HUIS GEMIST... - SuperSaar Vlog #136


 • Am Vor 11 Tage

  Saar KoningsbergerSaar Koningsberger

  Dauer: 15:55

  Jaaaa hoor!! Hebben we nog even een paar daagjes heerlijke vakantie in de sneeuw.. Missen we onze vlucht??!! Niet echt ideaal met een kleintje maar goed.. Oh Oh die kleine kruipt biiijjjna! Ik blijf druk door oefenen want ik hoop dat ze voor haar eerste verjaardag kan kruipen en misschien ook wel een beetje staan..
  Volg mij ook op social media!
  ----
  INSTAGRAM
  instagram.com/saarkoningsberger/
  ----
  TWITTER
  twitter.com/saarkoningsberg
  Hoi, mijn naam is Saar Koningsberger en welkom op mijn kanaal SuperSaar! Na een traject van 2,5 jaar met verschillende hormoonbehandelingen is het eindelijk gelukt! Ik ben zwanger geworden en ben nu trotse moeder van een prachtige dochter!
  Daar ben ik natuurlijk ongelofelijk blij mee maar er komt tegelijkertijd ook zoveel op me af. Ik wil het natuurlijk allemaal zo goed mogelijk doen maar eigenlijk... doe ik ook maar wat.
  Ik upload elke donderdag een nieuwe weekvlog en ik zou het super vinden als je je abonneert op mijn kanaal. Hier zie je wat mij allemaal bezighoudt en hoe ik “probeer” SuperSaar te zijn. Inderdaad, probeer, want ik heb echt geen flauw idee… :) Ik neem je mee in mijn avontuur dat draait om mama zijn! Soms is dat super leuk en soms is dat helemaal %+#*}^} maar dat hoort er ook bij... Oh, en klik ook even op dat belletje, dan mis je geen enkele video. Veel plezier op mijn kanaal!
  Als nieuwe moeder experimenteer ik en probeer ik van alles uit. Ik ben altijd op zoek naar toffe merken en fijne producten die goed bij ons leven passen. In deze video zag je de volgende merken voorbij komen:

  vlogger  ochtend  avond  routine  get  ready  with  me  zwangerschap  verhaal  zwanger  echo  pretecho  voorbeeld  baby  bevalling  scottie  fertiliteitstraject  hormoonbehandelingen  hormoonbehandeling  mommy  saar  moeder  opvoeden  bekende  nederlander  BNer  newborn  zijn  opvoedingsvlog  kinderen  koningsberger  supersaar  mommypower  beauty  gezin  geboorte  verwachting  baby's  luiers  verschonen  familie  vader  dochter  jones  familievlogger  familievlog  

kimberley Joanna
kimberley Joanna

Onze dochter is nu 17 maanden en loopt sinds 2 maanden overal heen! Kruipen deed ze ook ‘pas’ een week voor haar verjaardag, wat wij hebben geleerd is het vooral loslaten! Iedereen heeft een mening en maakt je onzeker over het kunnen van je eigen kindje! Isabella is super sociaal en vriendelijk naar iedereen, op dat gebied is ze ver vooruit op het gemiddelde, kruipen en lopen wat langzamer. Maar het maakt allemaal niets uit, zodra ze eraan toe zijn gaan ze het vanzelf doen! Wij hebben haar verjaardag gevierd met een stuk of 35 man, wat heel gezellig was! Op een gegeven moment de kleine in bed gelegd omdat ze moe was( na 2,5/3 uur) en de meeste gasten gingen ook snel daarna huiswaarts! We hadden de meubels aan de kant gezet en een tafel klaar gezet met cupcakes hapjes en drankjes, extra koelkast gehuurd voor naast de tafel en iedereen kon zelf eten en drinken pakken. Onze woonkamer is ongeveer 40m2 en het was prima te doen!

Vor 3 Tage
nienke nooij
nienke nooij

Oh wauw Saar! Die beelden van na het boodschappen doen...prachtig! Goed pak sneeuw, blauwe lucht, lekker zonnetje. 😍 jullie hebben vet genoten van de skivakantie!!! Ohh wat een gedoe met die auto's!! Ik denk nu wel: oké als wij ooit naar zo'n plek gaan, opletten dus! Leren we meteen van jullie avontuur! 😅 arme Scottie dan ook nog overstuur....toch knap hoe ze het volhield en ik denk een mega voordeel dat ze in de draagzak bij jou zat! Dat scheelt denk ik echt wel. Haha: mama wil een spelletje spelen, maar ik ga mijn eigen gang: "brrrrrrr" schatje!! 😍 en POK daar was de tafel.....je ziet het dan aankomen he...maar het was ook snel weer over. 70 man visite.......Wow! Toen ons zoontje 1 werd besloot ik zelf een taart te maken, vet gaaf gelukt, 2 verdiepingen! Maar die voelde echt wel mijn spanning van die dag en sliep dus helemaal niet die dag en dan komen daar nog alle prikkels (cadeautjes, drukte om de kleine heen en drukte überhaupt van alle mensen) bij....ieder kind is anders en gaat daar anders mee om en hoe iedere ouder dat aanpakt moet ie lekker zelf weten, maar ik wil wel meegeven: bedenk dat Scottie het ook allemaal meemaakt en dus zal moeten verwerken en wat krijgt ze er uiteindelijk echt van mee? Vind jij al die visite leuk of zou Scottie dat echt leuk vinden? Oh wij hadden voor de kinders trouwens cupcakes en voor de volwassenen gewoon taart. Je kent het vast wel, dan vier je je verjaardag en geef je de kids ook taart en vreten ze nog geen eens de helft op....😑 Én wij hadden om zijn slaapje heen gepland: 's ochtends een deel (toevallig allemaal familie) om 12u oprotten zodat die kleine kan slapen 😅 en vanaf 3 uur weer welkom (waren allemaal vrienden). Doe ermee wat je wilt! Ik ben benieuwd! 😊 ook maar wat Scottie allemaal krijgt, leuk leuk!

Vor 4 Tage
tirza schopman
tirza schopman

Wat scotty dr verjaardag betreft : hou t thuis, klein (opa's, oma's, ooms, tantes) en een uurtje of 2, borrel op andere locatie is vooral leuk voor de volwassenen maar voor Scotty waarschijnlijk erg druk.

Vor 4 Tage
Juultje van miert
Juultje van miert

Ach ze ontwikkelen idd allemaal op hun eigen tempo! Komt helemaal goed met jullie moppie. Eerste verjaardag, tja ze zeggen vaak dat ze overprikkeld kunnen raken met teveel mensen. Maar scottie is best wat gewend! Kijk gewoon wat bij jullie past

Vor 5 Tage
Silvana rossitto
Silvana rossitto

Zaaltje huren doen wij altijd 🤣 passen zeker 50 mensen in en je huis wordt niet afgebroken 🤣👌🏻

Vor 5 Tage
Vivian Mobiel
Vivian Mobiel

Wij voor de eerste verjaardag beperkte tijd (van 10 tot 12 ofzo ivm slaaptijden en rust). Alles op tafel neergezet en zelfservice vanwege alle tijd zelf om met je kind uit te pakken en te helpen alles te ervaren. En ja t was thuis en erg vol met ongeveer 15 volwassenen en 6 kinderen, maar prima en leuk zo.

Vor 6 Tage
88mies
88mies

Onze dochter is in december 2jaar geworden en liep toen pas 3 maanden dus komt allemaal wel goed;)

Vor 7 Tage
MarjoleinHogeveen
MarjoleinHogeveen

Ooh ik snap het wel, het liefst vier je de verjaardag met zo veel mogelijk mensen om het met hun allemaal te delen. 😃 Dat wilde ik eerst ook, maar we hebben toch gekozen om het klein te houden. De opa’s en oma’s en de ooms en tantes.. En dat was geweldig! De hele dag draaide echt om hem. Ik hoefde niet voor tig mensen taart, drankjes en hapjes te regelen.. en die kleine heeft zooo genoten van de aandacht en dat alles echt lekker om hem draaide.

Vor 7 Tage
Marjenka
Marjenka

Een zaaltje huren en dan een jungle thema omdat jullie gek zijn op tijgerprint enz😍😂💖

Vor 8 Tage
Ronald van der Linden
Ronald van der Linden

Wat een leuk houten speelgoed heb je voor Scottie. Kun je me vertellen waar ik dit kan kopen? Lijkt me enig voor mn kleinzoon van bijna 9 maanden nl.

Vor 8 Tage
Anja Schoenmaeckers
Anja Schoenmaeckers

Wat een prachtig mooie omgeving, en super mooie beelden En heb jij misschien ook die kameleonnagelak op, ik zie het steeds veranderen van kleur?

Vor 8 Tage
Patricia Verkooijen
Patricia Verkooijen

Saar welke draagzak gebruik jij voor Scottie?

Vor 8 Tage
LizLoveLife
LizLoveLife

Hi! Advies: niet te veel. Ze raken compleet overweldigd en dan kunnen jullie als gezin er minder van genieten. Ik zou het thuis dien, mocht ze dan naar bed willen kan ze gewoon gaan. Volwassen blijven toch wel om te kletsen :) maar 2 uurtje rond de lunch is echt al veel. Lekker taartje eten maak een buffettafel, kan iedereen lekker zelf pakken! Scheelt je geren :)

Vor 8 Tage
Angelique Wolf
Angelique Wolf

Ik zag bij de huismuts iets voorbij komen over restaurant zuid in amsterdam waar je kan brunchen en er genoeg plek is voor kiddo’s.

Vor 8 Tage
Juudithhome
Juudithhome

Waaauw! Wat hebben jullie het mooi met zoveel sneeuw! 😍 En aaawh Scottie is zo lekker vrolijk!

Vor 8 Tage
Romy Tamara
Romy Tamara

Saar laat je vooral niet zo opf*cken door het consultatiebureau. Ik heb 3 kids. De oudste was te "traag". Kroop pas met 14 maanden, liep met 16 maanden. De middelste sloeg kruipen over, liep met 11 maanden (wat niet grappig was overigens). Onze jongste is 3 weken ouder dan scottie en kruipt ook nog niet. En het enige wat ik denk is trrrrranquilo meisje. Doe alles lekker op je eigen tempo. Ik zie het alleen maar als voordeel dat ze niet zo snel gaat, want als ze zo snel lopen hebben zo nog geen idee van de gevaren, trekken alles van tafel en snappen nog niet wat nee is. En daarbij is je rust dan echt voorbij. Die trage is nu trouwens een grote gezonde jongen van bijna 10, nog steeds een beetje traag. Maar zo hebben we allemaal wel wat toch 😂

Vor 9 Tage
nicky waslander
nicky waslander

Ga op zoek naar een leuk kindercafe in de buurt! Lekkere wijntje voor pa en moe en de kinders vermaken zich er prima!

Vor 9 Tage
Cristel Zwart
Cristel Zwart

TIP: houd het klein. Vier het met jullie gezinnetjes :)

Vor 9 Tage
Heleen Wiegerinck
Heleen Wiegerinck

Haiii leuke vlog weer!!! Scottie loop misschien nog niet of kruipt dan nog niet maar dat komt zeker wel wss praat zei over een paar maanden en ligt haar focus daar mijn zoon liep met 11 maanden en is nu 2 en praat nog niet omdat hij dus alleen motorische bezig is en al ver weg dus komt allemaal wel lekker laten gaan over de verjaardag misschien ben ik te nuchter maar hou het klein vooral voor scottie dus snap er nog niks van en zal tegen al die prikkels morgen wij hebben ochtend 1 deel visite gedaan daarna slaapje en dan in de middag visite was top en jake was super blij maar ook moe na zo dag en wij ook hahaha maak het vooral niet te moeilijk

Vor 9 Tage
Michelle van Tienen
Michelle van Tienen

Wij hebben de 1e verjaardag thuis gevierd met alleen oom/tante/opa/oma's (echt directe familie). 's ochtends lekker ontbijtje met het gezin, 's middags kadootjes uitpakken met familie en een taartje eten, daarna zijn we naar een pannenkoekenhuis gegaan waar een speeltuin bij zat, was echt top en echt al druk genoeg voor zo'n kleintje hoor!

Vor 9 Tage
vdvxx
vdvxx

Sorry, maar ik snap je frustratie niet helemaal wb die gemiste vlucht... volgens mij kan niemand anders dan jullie zelf daar iets aan doen. Je weet dat die auto terug moet, je had ook even van tevoren goed alles kunnen checken. Dan had je het wel geweten en gewoon die vlucht gehaald!

Vor 9 Tage
Aniek Messing - brand
Aniek Messing - brand

Saar, dat ze op het cb zeggen dat scottie “achterloopt” vind ik echt niet kunnen!! Elk kindje ontwikkelt zich op zijn eigen manier, ons mannetje van nu bijna 13 maand. Kroop pas met 12 maanden, daarvoor tijgeren. En wil ook nog helemaal niet staan, laat staan lopen.. het komt vanzelf wel. Het is inderdaad frustrerend om andere kindjes al te zien lopen die veeeeel jongeren zijn. Maar ze moet het zelf gaan ontdekken. Je kan er toch niks aan veranderen, ze kan haar heleboel en nog lopen! Ze is blij en vrolijk en gezond.. alles belangrijkste

Vor 9 Tage
greeneyes10eke
greeneyes10eke

Komt vanzelf dat kruipen hier was het ook pas na haar eerste verjaardag en dan nog kroop ze een soort moonwalk😜en ineens ging ze staan en lopen het hele normale kruipen werd gewoon lekker overgeslagen. Ieder kind zijn eigen tempo. Qua verjaardag ik zou het klein houden ze heeft er zelf weinig aan nog en het is al gek genoeg al die mensen drukte en cadeautjes ze zijn echt met een klein groepje mensen al helemaal afgedraaid na zo'n verjaardag. Smashcakejes zijn wel echt top ook heel leuk om foto's van te maken🎂

Vor 9 Tage
Kim Van Laere
Kim Van Laere

@supersaar toen mij een zoontje een werd heb ik het gewoon thuis gevierd incl eten mijn dochter wordt 15 maart een en dat vier ik In een zaaltje omdat mijn familie ook kinderen hebben en ik gewoon niet zo groot huis heb...zo kunnen de kinderen lekker spelen want daar komt een DJ (oom).. en die maakt er een kinderdisco van Alleen ik doe het wel maar van 1 tot 4 omdat het anders te gek wordt voor die kleine.

Vor 9 Tage
Marieke Hoogerwerf
Marieke Hoogerwerf

Mijn neefje zijn eerste verjaarda was op een kinderboerderij, alle kinderen met de diertjes en de ouders in een leuk versierde tent!

Vor 9 Tage
Fadumo Mohamed
Fadumo Mohamed

👍

Vor 9 Tage
Miriam Kool
Miriam Kool

Waarom zoveel mensen... hou het toch gewoon lekker klein en thuis. Haar eigen omgeving. Lekker grietje is het.

Vor 9 Tage
Completely me
Completely me

Niet meer dan 10 man. Grote smash taart.. veel ballonnnen. Grote ballenbak.. en lekkere hapjes en ddrankjes en goeie muziek. Foto booth

Vor 9 Tage
Malinda van Liere
Malinda van Liere

Dat komt wel goed met dat kruipen van Scottie! Ze is er al bijna, ik zou me niet te druk maken over wat ze op het consultatie bureau zeggen, iedereen kind zn eigen tempo!

Vor 10 Tage
a dj
a dj

waarvan is die groene trui die je aan had toen je scotty leerde kruipen?

Vor 10 Tage
Imane
Imane

Dag lieve Saar, mijn dochter wordt binnenkort 1 jaar (21 februari) en kan tot de dag van vandaag ook echt niet kruipen. Ze tijgert naar achteren en ik vind het best wel kwalijk van de CB dat ze zeggen dat ze ''achterloopt dan andere kinderen''. Sommige slaan kruipen gewoon over en beginnen gelijk met optrekken en staan (iets wat mijn dochter ook niet doet haha) maar ik heb het uiteindelijk gewoon lekker losgelaten. Ik zie het wel gebeuren. Op dit moment geniet ik er nog stiekem van nu het nog kan haha!

Vor 10 Tage
m j
m j

Geen zorgen. Mijn zoontje heeft nooit gekropen. Hij hupste op zijn billen rond. En zijn fijne en grove motoriek is perfect ontwikkeld 😉

Vor 10 Tage
Elisa de Graaf - Slijkhuis
Elisa de Graaf - Slijkhuis

Ik zou vooral goed bedenken wat Scottie het leukst vind. Niet te veel tegelijk, wij hebben het in 2 gedeeltes gedaan zodat de jarige ook tussendoor gewoon kon slapen. Bijv ochtend van 10 tot 12 en daarna van 3 tot 5. Locatie zou ik kijken naar een combi. Een leuk restaurant of bar met een grote speelhoek ofzo. Of als je naar een binnenspeeltuin wil zou ik erop letten dat het een peuter gedeelte heeft. Qua achterlopen zou ik me niet te veel zorgen over maken. Tegenwoordig gaan ze zo snel allemaal. Mijn zoontje zat met 9/10 maanden, tijgerde met 11 maanden en 3 weken voor zijn 1e verjaardag kroop hij. Staan deed hij pas met 13 maanden. Maar lopen wel weer met 15 maanden, wat gemiddeld is. Het komt allemaal wel.

Vor 10 Tage
R V
R V

Kun je het niet gewoon opsplitsen? De ochtend en dan tijden kiezen. Daarna kan scottie weer lekker tukken en jij even zitten. Voetjes omhoog. Even chill. En dan een middagshift. Laat mensen kiezen of ze de ochtend of de middag komen. Zul je zien dat er een mooie splitsing komt.

Vor 10 Tage
Lisa Yardin Millord
Lisa Yardin Millord

Advies houd het klein en overzichtelijk. Het is heel wat voor zn grietje met al die prikkels. Gewoon Klein, kort en simpel doen. 😉 En als ze ouder is dan kan je het groter aanpakken. Succes!

Vor 10 Tage
Annabel Ende
Annabel Ende

Scottie is niet laat hoor tegenwoordig hebben ze overal een gemiddelde voor en gemiddeld krijgt iedereen 1.8 kind😫🤔 dat terzijde mijn dochter was 19 maanden toen ze ging Lopen! Alles op zn tijd komt goed! En blijf vertrouwen hebben in je kleine druifje laat je niet gek maken!! Dikke kus mama van 3 super leuke maide!!😘😘😘

Vor 10 Tage
Aafke Peereboom
Aafke Peereboom

Hoi Saar, Wij hebben 3 kinderen. Onze 2e en 3e hebben nooit gekropen en liepen allebei pas met 22 maanden. Ze zijn nu 6 en 8 jaar en motorisch net zo goed ontwikkeld als kinderen die wel hebben gekropen. Scottie doet het lekker in haar eigen tempo!

Vor 10 Tage
Nikki van de Griend
Nikki van de Griend

Mijn dochter heeft nooit echt gekropen. Toen ze 1 was ging ze lopen. Alle kinderen zijn weer anders. Komt vast goed.

Vor 10 Tage
estherds84
estherds84

Wij vieren met verjaardag de familie en vrienden op een aparte dag. Dag scheelt erg met de drukte. Het is een kinderverjaardag dus de hapjes kan je wel vrij simpel houden en dan een mooie taart. Als je iedereen uitnodigt vergeet dan vooral geen eind tijd te vermelden. Anders blijft iedereen automatisch eten en op zich is dat best gezellig, maar met 50 man erg druk.

Vor 10 Tage
Jill Hubner
Jill Hubner

Hi Saar, ik heb je via Insta een DM gestuurd. Wil graag iets voor je betekenen met mijn bedrijf House of Woodsen. Liefs, Jill

Vor 10 Tage
Carlijn De Nijs
Carlijn De Nijs

Zo schattig Scottie! Dat kruipen en lopen komt wel goed joh, er is toch niet 1 kind dat op z'n 16e niet loopt 😉. Haha zoveel mensen op haar verjaardag! Heerlijk toch?

Vor 10 Tage
Elsje Verkamman
Elsje Verkamman

Hey Saar, maak je echt niet druk om het kruipen! Mijn dochter heeft het helemaal overgeslagen en lief met 15 maanden. Niks aan het handje! Ik zou haar verjaardag ook wat kleiner vieren! Met directe familie! Kan je ook een leuk feestje maken en minder intens voor scottie!

Vor 10 Tage
Veronique Heuts
Veronique Heuts

Super leuke vlog. Mijn advies is hou het klein, alleen de naaste familie. Dan maken jullie en Scottie haar eerste verjaardag veel bewuster mee. Er komt zoveel op haar af en ook op jullie die dag. Geef haar maar een groter feestje als ze 16 word 😉. Goed over nadenken ze word maar 1x 1 jaar!! Spreek uit ervaring mijn dochter word bijna 20 🤗😘😘

Vor 10 Tage
m v
m v

Komt van zelf dat ze gaat kruipen, gewoon lekker haar eigen tempo laten bepalen. Ze zal echt niet pas op haar 3e leren kruipen 🤣. Verder voor een feestje zou je misschien een zaaltje kunnen huren. Gewoon hapjes, muziek en eventueel entertainment voor de kinderen. Heb ooit fairytail favorites (zo heet ze geloof ik) gezien op een feestje. Ze heeft prinsessen, spiderman etc en leken qua kleding enzo echt op de figuren die bij disney lopen . Was echt super leuk. Zowel voor de kinderen als voor de ouders. Daarnaast was er gewoon een tafel waar de kindjes konden kleuren enz. Geen idee of je het iets vind. Anders misschien kijken op pintrest.

Vor 10 Tage
Nanine
Nanine

Het consultatiebureau houdt zich aan bepaalde grafiekjes. Ik denk dat je het een beetje los moet laten. Scottie heeft haar eigen grafiekje. Ik heb 4 kids. De jongste is 8 maanden. Ze ontwikkelen zich allemaal in hun eigen tempo. Verjaardag: met 20 kids zou ik kiezen voor een kinderboerderij afhuren ofzo

Vor 10 Tage
yvonne put
yvonne put

Tja soms zit het mee soms zit tegen

Vor 10 Tage
Sjoukje Eefsting-Smit
Sjoukje Eefsting-Smit

yvonne put nu heb je toch weer gekeken? Beetje raar aangezien je Saar vorige week een aardige uitbrander gaf??!

Vor 9 Tage
Ayse Floors
Ayse Floors

Huur een soort bambini speelplek af hebben wij ook gedaan kids spelen wij ouders borrelen en wijn drinken

Vor 10 Tage
Vlogs by Bo Verhees
Vlogs by Bo Verhees

Welke camera gebruik je

Vor 10 Tage
Michelle Aberson
Michelle Aberson

Hey Saar, leuke vlog weer! Ik weet niet of zoiets bestaat in Amsterdam of omgeving, maar op sommige kinderboederijen kan je een schuurtje/ruimte huren, wat niet veel kost, om een verjaardag te vieren. En hoe leuk is dat voor alle kids, met veel speeltoestellen en diertjes om hun heen. Meer vrijheid kan je ze niet geven 😊. Misschien is dat wat. Fijne week weer en tot volgende week 🙋🏻‍♀️😘

Vor 10 Tage
chrtkrp
chrtkrp

Wat ontzettend balen van je vlucht, dat jullie nog moesten wachten tot de rest hun auto had uitgegraven en dat jullie dan met baby als enige jullie vlucht missen, grrrr. Maak je geen zorgen over haar ontwikkeling, ze doet het lekker op haar eigen tempo. Hier op het consultatiebureau worden ze ook zenuwachtig als ze niet aan gemiddelden voldoen. In mijn omgeving komt bijna iedereen wel terug van een afspraak met iets zorgerlijks en was er uiteindelijk nooit echt iets aan de hand. ;)

Vor 10 Tage
Jeanine Visser
Jeanine Visser

Onze dochter word de 15e 1 jaar. Vorige week maandag moesten wij ook naar het consultatiebureau en zeiden ze ook dat ze nou toch echt wel moest gaan kruipen en zitten. En wat is er gebeurd? In 1 week tijd gaat madam kruipen,zelf zitten en gaat staan bij de tafel en speelgoed kist! Het komt allemaal goed!!

Vor 10 Tage
Marite Biesheuvel
Marite Biesheuvel

Jaa Scotie kruipt! Ehm ik zou het lekker thuis vieren maar dan wel klein Dat je bijvoorbeeld rond de 10 mensen hebt en als ze 2 wordt wat meer dan snapt ze het ook wat beter Enne vooral lekker genieten! 🎈🎉🎁🎂 😊

Vor 10 Tage
Roy Roy
Roy Roy

ik word 5 maart alweer 39. :)

Vor 10 Tage
Danielle Schuur
Danielle Schuur

Nodig alleen de mensen uit in de eerste en evt tweede lijn. Opa&oma's broers/zussen evt béste vrienden. Geen mensen die ze niet echt kent. Ze zal alleen maar geprikkeld raken. En paar uurtjes is meer dan genoeg. Kan ze daarna lekker op bed. En als ze tussendoor moe is ook lekker laten slapen!

Vor 10 Tage
Talitha V
Talitha V

Idd hou het klein en kort! Al die prikkels is voor zo’n kleine kriel way to much! Vaak zijn ze juist erg onrustig de next day en slapen ze ook niet top! ( mom of 2 kidoos one on the way) 😚😘

Vor 10 Tage
Paulien Trienekens
Paulien Trienekens

Hoi supersaar!! Wat een mega leuke spring konijntjes!! Waar kan ik die kopen? Mijn dochter van 1.5 En dochtertje van nu nog 8 weken vinden dat denk ik mega leuk!

Vor 10 Tage
marjoke15
marjoke15

Ik snap dat je dr eerste verjaardag leuk wil vieren. Maar voor scottie moet het het leukst zijn toch? Wij hebben ervoor gekozen alleen de mensen uit de nodigen die ze in dr 1e levensjaar ook met grote regelmaat heeft gezien en betrokken zijn geweest in dr leven.

Vor 10 Tage
Evelien Van Der Molen
Evelien Van Der Molen

Hoe cliché het ook is, als de kids zich vermaken, doen papa's en mama's dat ook, met een wijntje of biertje in de handen ;) Speelpark dus Haha. Cupcakes vonden wij ideaal, gewoon laten maken, en geen geknoei met bordjes..

Vor 10 Tage
Mkarlas1
Mkarlas1

Hi Saar. Maak je niet te druk om Scottie. Komt echt wel goed. Mijn dochtertje heeft helemaal niet gekropen. Rond 1 jaar liep ze, maar kon niet zelf opstaan en zelf gaan zitten. Binnen een maand kon ze zelf zitten en binnen twee maanden kon ze zelf staan. Nu, met 18 maanden, loopt ze voor qua ontwikkelingen. Zegt allemaal dus helemaal niets. Je bent een topper!!

Vor 10 Tage
Linda Louise
Linda Louise

Met zo'n groep mensen zal ik het buiten de deur vieren. Hapje en een drankje met een speelplek voor de mini's. TIP houd de tijd kort bijvoorbeeld van 14:00 tot 17:00. Zo'n 1e verjaardag geeft enorm veel prikkels..

Vor 10 Tage
Mama Kaylee
Mama Kaylee

Ik heb afgelopen november de 1e verjaardag van mijn dochtertje isa gevierd. We hebben thuis een groot feest gehouden met een hoop man ongeveer 35 man met kinderen er bij. Alle kindjes hebben zich super vermaakt en de ouders ook. Alleen vond Isa zelf het veel te druk. Als ik het over mocht doen had ik het anders gedaan. Bescheiden zodat het voor de kleine ook leuk is. Succes met kiezen en zoeken naar leuke dingen voor de kleine meid liefs

Vor 10 Tage
kiki 123
kiki 123

Loveee je video’s!! Oja het viel me op dat je zo op je moeder lijkt, allebei super mooi🤩

Vor 10 Tage
Farah Babai
Farah Babai

Hi Saar, mijn dochter ging meteen kruipen na het neerzetten van de kruip en leer beer van vtech toeval? Geen idee.. maar is ook een leuk speeltje!

Vor 10 Tage
jenny kruimelaar
jenny kruimelaar

Mooie vlog, en nu even wéér rust. Lol

Vor 10 Tage
Cindy
Cindy

Vanaf 3:26 HAHAHAHAHAHAHA 😂

Vor 10 Tage
Kim van der Veen
Kim van der Veen

Hoi Saar! Wat doe jij je vlogs toch super leuk! Ik geniet er altijd van. Ik heb zelf ook een dochtertje, die is wel ietsje jonger dan Scottie(6mnd), dus alles wat je meemaakt met je dochter vind ik erg interessant. Wat de verjaardag betreft zou ik niet al teveel mensen uitnodigen, gewoon een locatie huren met zithoeken, statafels en voor de kids een hoekje (en/of springkussen) waar ze kunnen spelen, knutselen etc. Alvast van harte gefeliciteerd! Dikke kus, Kim

Vor 10 Tage
Bjorn Vesseur
Bjorn Vesseur

Ik zou me ook niet druk maken om het kruipen! Vergeet niet dat Scottie een tijdje ziek is geweest, waardoor ze haar energie nodig had om te herstellen! Komt goed!

Vor 10 Tage
Lucie Boersema
Lucie Boersema

Hoi Saar! Mijn zoontje wordt 8 maart 1. Kruipt ook nog steeds niet.. Hij is verder super aan het ontwikkelen maar kruipen doet hij niet.

Vor 10 Tage
A S1982
A S1982

Leuke vlog weer... Balen van jullie dikke vertraging door de gemiste vlucht Ohwwwww ik heb een leuke tip voor scotties haar verjaardag.... Sprookjesprinsessen is echt een aanrader om die 20 kids te vermaken 👍👌

Vor 10 Tage
87arianne
87arianne

Mijn dochter is van 17 maart, is nu dus 10,5 maand ruim en ze kruipt ook nog niet! Komt vanzelf! Ze schuift nu wel rond op haar billen 🙈

Vor 11 Tage
Sjoukje Boek
Sjoukje Boek

Maak je geen zorgen onze oudste dochter liep met 9 mnd ze was overal super snel mee maar onze jongens een tweeling waren 14 mnd en toen ineens binnen een paar wkn gingen ze kruipen staan en lopen Scottie doet het lekker op haar eigen tijd geniet lekker van haar voor je het weet loopt ze om de tafel en kan ze overal net bij 💋

Vor 11 Tage
José Kampman
José Kampman

No worries Saar. Mijn dochter van 11 maanden is ook niet zo snel. Haar grote broer was ook niet zo’n snelle... Bij hem maakte ik me enorm ongerust; maar bij haar doe ik dat niet. Ze is blij, gelukkig en tijgert lekker het huis door. Uiteindelijk gaan ze echt staan en lopen. Zoonlief was 16 maand toen hij liep, meteen stabiel en zonder al teveel valpartijen. Komt goed dus, maar ik snap je ook heel goed. ☺️

Vor 11 Tage
Lise-Lotte Kerkhof
Lise-Lotte Kerkhof

Wij hebben veel plezier gehad van The little gym (babygym) in Amsterdam, echt geweldig. Misschien ook leuk voor Scottie? Alvast veel voorpret voor de eerste verjaardag.

Vor 11 Tage
Stephanie h
Stephanie h

kijk video van Marlieke Koks zij heeft dat net gedaan, en zag voor een verjaardag er good uit voor een mix met kinderen en volwassenen

Vor 11 Tage
Pwh Rombout
Pwh Rombout

Ach saar ik zou me er niet al te druk om maken. Wat ze zeggen bij het consultatiebureau. Ieder kind heeft z'n eigen tempo. Komt allemaal wel goed.

Vor 11 Tage
Linda Draijer
Linda Draijer

Weer heerlijk genoten van jou vlog!! Wij gaan volgende week skiën, zo'n zin in!!! Mijn advies voor scottie haar 1e verjaardag: hou het kort en klein. Ik vond de 1e verjaardag van onze kanjer ook echt een mijlpaal en wou het zo graag goed doen allemaal. Maar ik merkte al snel dat ik het meer voor ons zelf had gedaan dan voor me zoontje, hij vond het heel leuk allemaal maar was helemaal overweldigend door alle aandacht en drukte en toestanden dat het arme kind verzoop op zijn eigen verjaardag. Lekker klein houden en hoeft niet lang te duren, kindjes hebben echt geen besef nog. Grote feesten komen later wel😊

Vor 11 Tage
Renee Bel
Renee Bel

Wat balen van die vlucht zeg! Ik heb twee dochters. De eerste sloeg het kruipen over en liep (rende!) met precies 10 maanden. De tweede deed NIKS. Kroop niet, trok haarzelf niet op etc. Toen ze 1 werd begon ze op haar billen te schuiven en dan heeft ze nog ruim 5 maanden vol gehouden. Vlak voordat ze 1,5 was ging ze lopen. Ieder kind is anders. Komt vanzelf goed!

Vor 11 Tage
FAMILIEVLOGGERS DEGRAUW/BROUWER
FAMILIEVLOGGERS DEGRAUW/BROUWER

Jij bent echt een stoere mama!! 👄

Vor 11 Tage
Kirsten Van duijn
Kirsten Van duijn

Lieve saar , kruipen komt vanzelf sommige slaan het zelfs over het cb heeft het over het “ boekje “ altijd maar wel kind groeit en gedraagt zich volgens het boekje ..... elk kind is anders ben mama van drie en ze hebben niks hetz zelfde gedaan. Over de verjaardag van scotti, kijk voor een leuk zaaltje waar ie bijvoorbeeld ook een springkussen in kwijt kan dat doen wij meestal springkussen heb ik er altijd bij ook bij mijn zomer kindjes springkussen naast de garage

Vor 11 Tage
Lindy Van Krieken
Lindy Van Krieken

Hoi Saar. Ons huis is ook ongeschikt voor een feestje, daarom schakelen wij het huis van mijn ouders in. Dat is groot genoeg en zij vinden het gezellig. Wellicht heb je iemand in je omgeving wiens huis je kunt inschakelen (met een bedje voor Scottie). En om het voor Scottie en de kosten zo fijn mogelijk te houden zou ik het kort houden, uurtje of 3 max wordt er aangeraden geloof ik. En de van en tot tijd zou ik duidelijk op de uitnodiging vermelden. En vooral genieten natuurlijk van de eerste verjaardag van je kleine meisje 🥰 Veel plezier alvast! X (oja en wat kruipen betreft: ze beginnen vaak met achteruit en daarna vooruit. (Ja er ging voor mij ook een wereld open, mijn dochtertje is 1,5) Dat zie je haar een beetje doen dus dat komt eraan. Lekker blijven oefenen en dat komt wel goed 🙂)

Vor 11 Tage
Kim van Zonneveld
Kim van Zonneveld

Hi saar! Super leuke vlog weer! Waar zaten jullie in frankrijk en kun je tippen welk huis je had? Zo chill op de piste!

Vor 11 Tage
Ina Hooghiemstra
Ina Hooghiemstra

Sottie haar verjaardag betreft: hou het zo klein mogelijk bijv. Haar opa's oma's ooms tantes... er komt zoveel op haar af.

Vor 11 Tage
Lien H
Lien H

Heeeeerlijk die vakantie zeg! Relax & fun. 🎉🥂 balen van jullie vlucht zeg, gelukkig weer veilig en snel thuis gekomen. Wat ik graag wil weten 😇 je glitter legging waar is deze van?? Deze had je ook tijdens je zwangerschap aan toch??

Vor 11 Tage
Nimian
Nimian

Dat kruipen komt echt wel goed, sommige kids zijn nu eenmaal sneller als de ander.... lekker laten geworden, ze moeten al zo veel als ze jong zijn.

Vor 11 Tage
Roos Pronk
Roos Pronk

Ga naar het Funfestijn in Medemblik, een super leuk indoor speeltuin waar zowel kinderen als ouders zich in een super gezellig sfeer hun verjaardag kunnen vieren. Betaalbaar, ruim, heel schoon en over heerlijke zo wel warme als koude hapjes.

Vor 11 Tage
maurijk25
maurijk25

Ik zou zeggen niet van die poeha met tig mensen.. snap niet waarom sommigen dat persé moeten..kleine maakt dat toch niet echt mee.. klein houden gaat om haar he niet om de volwassenen :).. eigen taartje geven om lekker mee te kliederen 🤗👍🏼

Vor 11 Tage
hannah stam
hannah stam

Voor de kleine meid zou je het beter niet hoeven te vieren. Zo'n verjaardag is zo druk voor ze. Al die indrukken en ze snappen er niks van. Maar snap dat je het wil vieren. In een binnen speeltuin is wel heel leuk voor de kids

Vor 11 Tage
Wendeline koning
Wendeline koning

Onze oudste kroop ook eerst achteruit en daarna ging hij als een speer 😉

Vor 11 Tage
Nona Ost
Nona Ost

Hey,saar Mijn idee voor scottie haar verjaardag is de bowling daar hebben ze een buffet een speeltuintje lijkt mij perfect!

Vor 11 Tage
H W
H W

Ik zag laatst op de vlog van Marlieke Koks een super mooie lokatie waar zij de 1e verjaardag hebben gevierd. Geweldig voor kinderen en volwassenen. Ook in Amsterdam. Ik mag voor hier ook nog wat verzinnen . En elk kindje gaat echt op hem of haar eigen tempo hoor pff. Kan je toch niet beïnvloeden Succes....

Vor 11 Tage
Feikje Beunk
Feikje Beunk

Als je terugdenkt wie er vroeger op jouw kinder verjaardag kwamen. Kom je dan ook bij zoveel mensen als je ongeveer het zelfde voor scottie doet?;)

Vor 11 Tage
Kelly Makkes
Kelly Makkes

Zaaltje huren. Sta tafels. Koelkast met drank. Tafel voor volwassenen. Kids hoek. Springkussen. Frustsel tafel. Snoeptafel

Vor 11 Tage
Tamara van Beem
Tamara van Beem

Hey Saar waar zijn je leuke mutsen van?

Vor 11 Tage
Ingrid van de Sanden
Ingrid van de Sanden

Een jaar geleden maakte ik mij ook erg druk om de ontwikkeling van mijn zoontje. Hij liep ook erg achter dacht ik, na zijn 1ste verjaardag heb ik het losgelaten en geaccepteerd dat hij het op zijn eigen tempo doet, maar met 13 maanden kroop hij en 19 maanden liep hij. Hij was wel weer heel groot voor zijn leeftijd en heel snel met alle tandjes. Hij wordt 25 februari 2 jaar. Als ik Scottie zo zie gaat dat helemaal goed komen!

Vor 11 Tage
Rianne Hoek
Rianne Hoek

Maysam Ino mijn dochtertje kreeg met 4 maanden tandjes en liep met 10 maanden🙊.. Het verschilt echt onwijs per kindje!

Vor 11 Tage
Maysam Ino
Maysam Ino

Ze zeggen ook wel: " kindjes die heel vroeg tandjes krijgen lopen wat later. En kindjes die snel lopen krijgen lat hun tandjes" Mijn dochtertje liep met 20 maanden en eerste tandje kreeg ook rond die tijd terwijl de meeste eerste tandjes al doorkomen met 6 maanden.

Vor 11 Tage
P Xoxo
P Xoxo

Waarom zijn jullie dan 2 keer op vakantie gegaan en zeker zo kort op elkaar ,,,heb je enig idee wat er allemaal ronddwarrend in zo 🛫🛫🛫🛫

Vor 11 Tage
milknl
milknl

Mijn grootste advies zou zijn: houd het kort en houd het klein. Het gaat om het plezier van scottie en haar doe je waarschijnlijk meer plezier met een verjaardag van een paar uurtjes met de mensen op wie ze het gekst is als met een volle bak met hoofdzakelijk onbekenden. Op die manier kunnen jullie haar ook alle aandacht geven en zijn jullie niet alleen met de gasten bezig. Zelf door schade en schande wijs geworden ;)

Vor 11 Tage
vanessa van vuuren
vanessa van vuuren

Precies dat wilde ik ook zeggen en.zorg voor een taart voor haar alleen.dat ze kan.pakken en knoeien

Vor 9 Tage
Viona van de Zande
Viona van de Zande

Die draagzak is zo mooi heb nu zelf ook besteld 😍 Mijn kleintje is nu 6 maanden maar met baby borrel hebben wij ook ruimte gehuurd met eten en voor de kinderen springkussen en schminken

Vor 11 Tage
Tessa Kooyman
Tessa Kooyman

Kijk even op het kanaal van marlieke koks, zij heeft net de eerste verjaardag van haar dochter gevierd ook voor een grote groep met kinderen!

Vor 11 Tage
Wendeline koning
Wendeline koning

Dacht ik ook aan

Vor 11 Tage
Hijk Til
Hijk Til

Ik geniet altijd heel erg van je vlogs. Nou brengt het delen van je leven online natuurlijk ook minpunten met zich mee, namelijk dat mensen je tips geven of zich bemoeien met hoe je dingen doet. Nou vind ik het zelf altijd heel irritant als mensen berichten achter laten met kritiek op wat je doet of hoe je dingen doet maar dit kon ik toch echt niet laten. Waarom draag je schoenen van buiten binnen? Je leert je kindje kruipen op een vloer waar jij met je buiten schoenen, waarmee je misschien wel door de strond of weet ik veel wat hebt gelopen ook binnen mee loopt. Niet alleen super onhygiënisch, maar kan ook nog eens ziektes overbrengen op je kindje, vooral nu ze nog zo jong is. Het spijt me echt voor dit bemoei berichtje maar hoop toch dat je er iets mee doet :)

Vor 11 Tage
H W
H W

Hoe doe je dat als je op visite gaat? Vraag je dan ook of de mensen de vloer dweilen en op slofjes lopen? Of mag je kindje dan niet kruipen?

Vor 5 Tage
Loes H
Loes H

Hijk Til dat is ook weer wat overdreven. Daar bouw je weerstand mee op. Ik ga echt niet elke keer mijn schoenen uittrekken als ik van buiten kom. Stofzuigen en al het vuil is weer weg.

Vor 6 Tage
jp@nman
jp@nman

Laat je je kindje buiten dan ook niet kruipen? Die van mij kruipt lekker in het gras of in het zand. Maar gelukkig is iedereen eigen baas!

Vor 11 Tage
heleen b
heleen b

ja waarom weet ik ook niet. Maar ik heb er niks aan overgehouden gelukkig.

Vor 11 Tage
rifiyaatjuh
rifiyaatjuh

+heleen b 😱😱kauwgom van de grond eten iewwwe

Vor 11 Tage
Dinanda 0207
Dinanda 0207

Op 11.16 zie je Scottie iets kruipen. Het is maar 1 stapje vooruit, maar toch. Het gaat, denk ik, wel goedkomen met dat kruipen😉

Vor 11 Tage
Fleur Achala van Weijden
Fleur Achala van Weijden

Ik zag het ook!!!

Vor 10 Tage

Nächstes Video

GAAT SCOTTIE KRUIPEN?! - SuperSaar #Vlog 137

16:22

GAAT SCOTTIE KRUIPEN?! - SuperSaar #Vlog 137

Saar Koningsberger

Aufrufe 26 000

SOUTH AFRICANS TRY DUTCH CANDY

19:33

SOUTH AFRICANS TRY DUTCH CANDY

sliceofmatt

Aufrufe 173 000

MIJN PANIEKAANVALLEN - Co with the Flow 025

17:25

MIJN PANIEKAANVALLEN - Co with the Flow 025

Co with the Flow

Aufrufe 34 000

10 Plekken Waar je NOOIT Moet Zwemmen!

10:37

MY MORNING ROUTINE with 10 CHILDREN - ( PART 1/3 )

10:27

MY MORNING ROUTINE with 10 CHILDREN - ( PART 1/3 )

Taina Licciardo-Toivola

Aufrufe 12 000 000

Hoe is het leven van de prinsessen?

05:14

Hoe is het leven van de prinsessen?

NOS Jeugdjournaal

Aufrufe 2 700 000

ZWANGER ZONDER DAT IK HET WIST ● HOE DAN?!

07:18

Download APK | One Piece 548 | Lot of 10 Morgan Design 1 Oz .999 Fine Silver Rounds SKU31048$193.35 23d left